Weekbrief, Naar Cadeautjesland: De Sint!

Beste ouders,

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas"Het is weer zover, binnenkort is Sinterklaas jarig! We weten allemaal wat dit betekend. Feest, cadeautjes en heel wat lekkers. We tellen de komende twee weken af naar zijn komst op onze school en thuis. Tijdens dit thema staan we stil bij taalvaardigheid, ruimtebegrippen en tijdsbegrippen.

Wiskundige begrippen
Ruimtebegrippen (in, uit, naast, op, onder), veel en weinig

Andere begrippen
Mijter, staf, zak, pepernoten, speculaas, paard, schouw, dak

Dit mag je meebrengen
Speelgoedfolders

Dit brengt jouw kind mee op 25 november

1 oude schoen (om mee te knutselen)

Groetjes,
de juffen

Uittip:
Al van het Heikants toneel gehoord? Graag nodigen wij jullie uit op één van ons voorstellingen komende weekends. 
Dit jaar spelen we 'The Godmother' en de opbrengst gaat naar onze school.
De Godmother is een romantische maffiaklucht. Het verhaal speelt zich af in deze tijd, ergens in een landelijke gemeente, in de woonkamer van het landhuis van de familie Carleani. Na de dood van Marino Carleani heeft zijn weduwe de leiding van de maffiafamilie. Over haar opvolging durft ze niet te denken want haar zoon is niet de snuggerste. Maar dan komt er een voorstel om een verstandshuwelijk te laten plaatsvinden tussen Sonny Carleani en Isabella Rupo, enige dochter en erfgename van een concurrerende maffiafamilie. Dat is niet helemaal naar de zin van Sonny, want hij had andere plannen. Dit en nogal wat andere wetenswaardigheden zorgen ervoor dat er heel wat in het honderd loopt.

Meer info vind je terug op: http://www.heikantstoneel.be/ of bezoek onze Facebookpagina 'Heikants toneel' https://www.facebook.com/groups/543931782458485/  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Laatste foto's ballonnenklas 2022-2023